Frågor och svar

Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna kring Biometria och vårt partnerprogram. Har du ytterligare frågor och funderingar, välkommen att kontakta oss eller skriv din fråga direkt i kommentarsfältet nedan.

Vem kan bli partner med Biometria?
Vi vänder oss främst till IT-konsulter, IT-produktleverantörer och utrustningsleverantörer som redan har kunder inom skogsnäringen.

Varför ska vi vara partner med Biometria?
Biometria är skogsnäringens informationsnav och håller koll på all data från skogen. Många av våra kundföretag har behov av att förädla informationen från oss i sina egna IT-system. Målet är att tillsammans erbjuda gemensamma kunder de allra bästa lösningarna.

Hur blir vi partner?
Biometrias partnerprogram startade med en partnerkonferens i september 2014. Deltagarna på konferensen erbjuds att gå vidare in i partnerprogrammet genom en certifiering samt fortsatt dialog med en utvald kontaktperson på Biometria.

Vad är fördelarna med att vara partner?
Som partner får du förstahandsinformation om nyheter och förändringar. Du får tydliga kontaktvägar, utbildning och support kring dina frågor. Dessutom får du tillgång till och exponering på den här partnerwebben.

Vad har vi som partner för åtagande?
Att vara partner med Biometria innebär att vara öppen för gemensamma lösningar, bidra med kunskap och en positiv dialog samt se nya möjligheter – allt med våra gemensamma kunders bästa för ögonen.

På vilket sätt är partnerskapet bra för våra gemensamma kunder?
Tillsammans kan vi erbjuda en högre utvecklingstakt, mer medvetet arbete, tydlighet och kostnadseffektiva lösningar.